Nyheder

NYHEDER

Double-click here to add your own text.

JANUAR 2020
December 2019


Nyt foto af Eskedals Aston Martin f. 12. juni 2018

F: Adlais Sir Toby M: Eskedals Imperial Lady

MF: Fjordglimts Sir Johnson

August:

Eskedals Imperial Columbine bliver i øjeblikket redet af Ester Seedorf, og vi er glade for Esters super arbejde med Columbine. De er et flot par, synes vi.

Eskedals Imperial Columbine (Kildegårds Columbus X Valhallas Imperial Maid) med rytter Ester Seedorf. 

Juni:


Vi har haft Eskedals Imperial Lady med på Welshforeningens Junishow, og det gik over al forventning. Lady blev klassevinder. Zanne Jedig har som sædvanligt taget nogle super billeder (se nedenfor). Vi takker mange gange.


       Eskedals Imperial Lady (Fjordglimts Sir Johnson x Valhallas Imperial Maid)

__________________________________________________________________________________________________________________

Trevallion Martino 

              (foto: LW 26.5.2019)

29. maj


I lørdags ankom Trevallion Martino, og det er vi meget meget glade.

Vi giver en kæmpestor TAK til Lene og Jacob fra stutteri Fjordglimt for at give os den mulighed.


Trevallion Martino er 3 år gammel, og Martino er yderst fornuftig og afbalanceret, så han indtager de nye omgivelser som en ung herre skal - med nysgerrighed og opmærksomhed.


Martino har en super afstamning, hvor hans far er Trevallion stutteriets tophingst Trevallion Hooch, som sidste år vandt "Sire ratings in hand - Welsh Cob" 2018.

T. Hooch er efter Trevallion Flash Jack, som igen er efter Tyhen Comet og Berkswell Beauty. Martinos farmor er den legendariske Trevallion Georgio (Brynymor Welsh Magic x Trevallion Pearl), hvor T. Pearl er efter Tapton Rachel. Så på farsiden har Martino en hel fantastisk hoppelinje.

Martinos mor er Trevallion Valentina og Martino's morfar Trevallion Valentino (Brynymor Welsh Magic x Trevallion Rhoda). Rhoda er en stærkt avlende hoppe, som har leveret adskillige topdyr. I den nyeste WPCS Journal vises f.eks. to topdyr efter Rhoda, T. Rhonda og T. Rosanna. hvor Rosanna (efter T.Hooch) var George Prince of  Wales Cup Winner sidste år 2018. 

Martino's mormor Trevallion Raguel er efter Trevallion Racheal's Miracle, atter en hoppe som har været George Prince Of Wales Cup Winner (i 2008).  


Så på begge sider af stamtavlen har Martino topdyr over hele linjen med en lang perlerække af fantastiske hingste og hopper både avls og showmæssigt. 

Det hele går tilbage til vores yndlinge; Nebo Black Magic og Tyhen Comet, som begge er efter en af Welsh Cobavlens matadorhingste; Pentre Eiddwen Comet. Sidstnævnte er faktisk oldefar til vores Pennal Welsh Princess - på trods af, at Pentre Eiddwen Comet er født i 1946. Men Princess er lavet på en 21 årig far (Tireve Welsh Flyer), som igen blev lavet på en 20 årig far (Parc Welsh Flyer). Så er vi på kun 4 generationer kommet 73 år tilbage til Pentre Eiddwen Comet.Da Martino blev læsset af, stod Maid og Lady klar, og deres øjne stod på stilke. Vi var heldige, at Zanne Jedig var på pletten med sit kamera. Hun tog (igen) nogle fantastiske billeder. 

Her er et af billederne, det er Lady (venstre) og Maid , der var fremme på første parket.

17. maj

I dag er det Columbines fødselsdag, 5 år.

Eskedals Imperial Columbine er efter Kildegårds Columbus og Valhallas Imperial Maid.

Hun er fra den sidste årgang efter Kildegårds Columbus. På billedet nedenunder er hun på majgræsset.


Marts 2019 - Fastalavn


Her er et billede af Eskedals Josephine med sin dygtige rytter Ingeborg.  Det flotte par har været til fastalavn.

Eskedals Josephine ejes af Kamilla og familien Regnersen, hvor Josephine har et super hestehjem.


           Eskedals Josephine og Ingeborg FOTO: Kamilla Stenby Regnersen

© Copyright. All Rights Reserved eskedal.dk. Foto: Zanne Jedig + LW